Jobba hos oss

När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping verkligen fungerar, lever och växer. För att kunna göra det är det viktigt att vi som arbetar här mår bra, trivs och utvecklas i vår egen vardag. Gemensamt bidrar vi till ett smart och hållbart samhälle. Idag och i framtiden.

Puffbild

Lediga tjänster

På Nodra är vi cirka 180 medarbetare som bidrar till en bra vardag för våra kunder och till en hållbar framtid. Vill du bli en av oss?

Tre män iklädda gula varselkläder går längs en rad med skyltar. På deras ryggar syns texten: Nodra. I bakgrunden skymtas gröna träd. På bilden finns en logotyp i rött och blått med texten: Great Place To Work. Certified Feb-2023-Feb2024.

Vi är ett "Great Place To Work"

För tredje året i rad är vi certifierade av Great Place to Work. Enligt våra medarbetare är Nodra en tillitsbaserad verksamhet där man känner stolthet i att kunna bidra till samhället.

Mitt Nodra

En vardag på jobbet kan se lite olika ut för oss. Under rubriken Mitt Nodra intervjuar vi några medarbetare som berättar sin bild av hur det är att jobba på Nodra.

Arbetsplatsen Nodra

Nodra arbetar ständigt med att bli en bättre arbetsplats. Här samlar vi artiklar som berättar lite mer om våra ambitioner och vad vi jobbar med för att utvecklas som leverantör, organisation och arbetsgivare.