Bredband

En bra vardag är uppkopplad. Vårt mål är att alla i Norrköping ska få tillgång till en stabil och framtidssäker bredbandsanslutning med hög kapacitet. När du väljer Nodras fiber är du en del av vår vision om ökad tillgänglighet och bättre förutsättningar för företag och boende i hela Norrköpings kommun.

Snabbare surf och stabilare uppkoppling

Genom att ansluta din fastighet till vårt öppna fibernät får du, jämfört med ADSL eller mobilt bredband, snabbare surf och en stabilare uppkoppling. I vårt nät finns idag tjänster med upp- och nedladdningshastighet om 1 000 Mbit/s. En fiberanslutning är en stabilare uppkoppling eftersom fibern ligger nergrävd, vilket gör den okänslig för elektroniska störningar såsom åska. Du slipper även trängas på en mobilmast.

En investering som höjer värdet på ditt hus

För dig som inte är intresserad av att ha internet, telefoni eller tv via bredband kan det ändå vara värt att investera i en fiberanslutning. En investering är just vad det är, eftersom en anslutning kan höja värdet på din bostad vid en eventuell försäljning.

Pressade priser och ett stort tjänsteutbud

Med Nodras öppna fiber kan du fritt välja och skapa din egen bredbandslösning bland våra 15 tjänsteleverantörer för internet, tv- och telefonitjänster. Snabbt, säkert och till de lägsta priserna.

Tryggt att bo kvar hemma

Med en stabil bredbandsuppkoppling kan det bli tryggare att bo kvar hemma, även när man blir äldre. Redan idag finns digitala, effektiva lösningar för såväl trygghetslarm som hemsjukvård. Internet är dessutom ett praktiskt sätt att hålla kontakt med vänner och ger möjlighet att på ett interaktivt sätt få vara delaktiga i dina nära och käras liv och händelser.

29 000 kronor

Vid en efteranslutning till villa i ett område där vi redan har byggt ut fibernätet är kostnaden 29 000 kronor. Kostnad tillkommer för grävning mellan tomtgräns och till den anslutningspunkt som är utsedd av Nodra.

Gata med flera röda hus med vita knutar. Staket framför gårdarna och mycket buskar och träd innanför staketen.

Fiber till villa och fritidshus

Bor du i villa och vill ansluta dig till vårt öppna fibernät? Så här går hela processen till, från beställning till att du är uppkopplad.

Foto taget upp mot en blå himmel med vita moln. Runtomkring finns höga husväggar med fönster och balkonger.

Fiber till flerbostadshus och företag

Vi bygger fiber till fastighetsägare och företag i Norrköpings kommun. Med vårt nät kan din fastighet möta framtidens alla tänkbara behov.

Prisblad för bredband och tjänster som inte regleras i taxan

Nodra erbjuder tjänster inom bredband samt avfall och VA som inte är en del av det kommunala ansvaret och som inte regleras i taxorna. Det är främst tjänster som riktar sig till företag och där Nodra är en aktör bland flera på marknaden. Priser för dessa tjänster finns i prisbladet nedan.

Prisblad Nodra 2024 Pdf, 137.8 kB.

Senast uppdaterad: