Lediga tjänster

På Nodra är vi cirka 180 medarbetare som bidrar till en bra vardag för våra kunder och till en hållbar framtid. Vill du bli en av oss?

Här hittar du våra aktuella jobbannonser. Vill du kunna redigera dina jobbansökningar behöver du skapa ett konto genom att registrera dig och logga in.

Du kan även prenumerera på lediga tjänster hos oss.

Senast uppdaterad:

Tre män iklädda gula varselkläder går längs en rad med skyltar. På deras ryggar syns texten: Nodra. I bakgrunden skymtas gröna träd. På bilden finns en logotyp i rött och blått med texten: Great Place To Work. Certified Feb-2023-Feb2024.

Vi är ett "Great Place To Work"

För tredje året i rad är vi certifierade av Great Place to Work. Enligt våra medarbetare är Nodra en tillitsbaserad verksamhet där man känner stolthet i att kunna bidra till samhället.

Man sitter på ett stort rör utomhus. Han har händerna i jackfickorna och tittar in i kameran. Varselskyltar står längst vägen bort mot horisonten.

En bra vardag på jobbet

"Företag är ofta noga med service på maskiner och fordon. Vi behöver också serva och ta hand om oss människor." Läs intervjun med vår VD Henrik Peterson.