Två kvinnor och en man står på rad och tittar in i kameran. Alla har varseljackor på sig. I bakgrunden ser man en halv bil med Nodras logga samt suddiga hus.

Förmåner för Nodras anställda

På Nodra tycker vi att det är viktigt att medarbetarna mår bra, trivs och utvecklas i vardagen. När du arbetar hos oss får du möjlighet till flera olika förmåner. Här nedan ser du några av dessa.

Medarbetarna är Nodras viktigaste resurs. De är grundbulten för att vi ska kunna uppfylla vårt uppdrag, för att vi ska kunna leverera. Om medarbetarna inte mår bra kommer inte bolaget att utvecklas på ett bra sätt, säger Henrik Peterson, VD Nodra AB.

Några av våra förmåner

Arbetstidsförkortning

Bolagets anställda har enligt arbetstids- och flextidsavtalet 54 timmars arbetstidsförkortning per år.

Kompetensutveckling

Hos oss är det viktigt att alla har en individuell utvecklingsplan för att främja kompetensutveckling.

Friskvårdsförmån & friskvårdstimme

Som anställd har du möjlighet att utnyttja både upp till 2500 kronor i friskvård varje år, och samtidigt ha möjlighet att träna på arbetstid en friskvårdstimme i veckan.

Semester med möjlighet till fler semesterdagar

Som medarbetare på Nodra får du fler semesterdagar ju äldre du blir. Dessutom har du möjlighet att byta semesterdagstillägget till betalda lediga dagar och få mer tid för vila och återhämtning.

Man sitter på ett stort rör utomhus. Han har händerna i jackfickorna och tittar in i kameran. Varselskyltar står längst vägen bort mot horisonten.

Det är också viktigt att vi har roligt tillsammans. Och att vi är öppna och hjälpsamma mot varandra. En skön atmosfär på jobbet gör att jag löser mina uppgifter lättare, säger Henrik Peterson.

Utöver förmånerna har Nodra även en trivselgrupp som anordnar aktiviteter som alla bolagets medarbetare har möjlighet att delta på, till exempel biobesök, bowlingskvällar eller afterworks. Dessutom anordnas friskvårdsaktiviteter där vi provar på nya sporter, spelar innebandyturneringar eller springer lopp tillsammans.

Under arbetstid ordnar vi kreativa möten för alla på bolaget för att tillsammans lösa olika utmaningar i verksamheten. Två gånger om året samlar vi alla medarbetare en dag och får föreläsningar och umgås.

Senast uppdaterad:

Tre män iklädda gula varselkläder går längs en rad med skyltar. På deras ryggar syns texten: Nodra. I bakgrunden skymtas gröna träd. På bilden finns en logotyp i rött och blått med texten: Great Place To Work. Certified Feb-2023-Feb2024.

Vi är ett "Great Place To Work"

För tredje året i rad är vi certifierade av Great Place to Work. Enligt våra medarbetare är Nodra en tillitsbaserad verksamhet där man känner stolthet i att kunna bidra till samhället.

En man i svart kappa och
grå halsduk står med händerna i fickorna och ner. Bakom honom syns staket och
byggställningar samt tjocka svarta rör som bildar ett högt valv.

En bra vardag på jobbet

Medarbetarna är grundbulten i vår verksamhet och bolagets viktigaste resurs. Nodras VD, Henrik Peterson, berättar om vad Nodra satsar på och hur han ser på hälsa, ledarskap och meningsfullhet.