Driftinformation via sms

Vid störningar i vår leverans av vatten eller sophämtning kan du få information via sms. Vi hämtar ditt mobilnummer från din telefonoperatörs databas. Du kan även registera dig manuellt i vårt system.

Våra leveranser av vatten har hög driftsäkerhet. Men någon enstaka gång händer det att det blir uppehåll i leveransen, antingen för att vi behöver göra underhåll eller för att något går på tok.

Det förekommer även vid enstaka tillfällen problem med sophämtningen, oftast beroende på dåligt väder eller dåligt väglag. Det kan göra att vi eller vår entreprenör inte kan hämta dina sopor på den ordinarie hämtningsdagen.

Eftersom dessa saker påverkar din vardag i stor grad, är det viktigt för oss att du så snabbt som möjligt får information om eventuella driftstörningar. Därför använder vi ett SMS-verktyg för att nå ut med information till dig som kund.

Hur har vi fått ditt nummer?

Vi hämtar ditt mobilnummer från din telefonoperatörs databas. Om du är skriven på en adress och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress kommer du automatiskt att få våra SMS-utskick.

Vi använder inte SMS-utskicken för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Registrera ditt telefonnummer

Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller som äger ett fritidshus i kommunen, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig i formuläret nedan.

SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos till exempel äldre anhöriga eller obemannade anläggningar.

Tal-SMS

Du som har ett fastnätsnummer kan få meddelandena upplästa i din fasta telefon, via tal-sms. Just nu testar vi på utvalda utskick om detta är något som vi ska lägga till som ett ordinarie alternativ när vi skickar information via sms.

Registrera eller avregistrera dig

Använd formuläret för att registrera ditt mobiltelefonnummer på en adress eller avregistrera dig. I nästa steg kan du se de adresser som du får SMS-aviseringar för idag och göra det val av utskick som du vill göra.

Genom att använda dig av tjänsten godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.

Behandling av personuppgifter

Senast uppdaterad: