Återvinnings­stationen vid Ica Maxi, Ingelsta shopping försvinner under januari

Publicerad:

Under januari kommer återvinningstationen vid Ica Maxi, Ingelsta shopping att tas bort. Nodra hänvisar kommuninvånare till någon av de övriga återvinningsstationerna.

Under januari kommer återvinningstationen vid Ica Maxi, Ingelsta shopping att tas bort eftersom markägaren vill använda ytan för annat ändamål. Nodra, som sedan den 1 januari 2024 ansvarar för återvinningsstationerna i Norrköpings kommun, hänvisar kommuninvånare till någon av de övriga återvinningsstationerna. På Nodras webbplats och i Nodras app finns information om var övriga 17 återvinningsstationer i kommunen ligger.

Du kan felanmäla i Nodras app

Vi behöver alla hjälpas åt att hålla det rent och snyggt kring återvinningstationerna för allas trevnad. Lägg dina förpackningar i containrarna och lämna inget avfall utanför containrarna. Hjälp gärna till genom att felanmäla på nodra.se eller i Nodras app om du ser att en behållare är full eller om en återvinningstationen behöver städas.

Nodras app

Felanmälan återvinningsstation