Fiber till flerbostadshus och företag

Nodra har ett brett samhällsuppdrag där vi, dygnet runt, ser till att vardagen fungerar, allt från vatten och avlopp till ett driftsäkert bredband. Vi har alltid fokus på Norrköping – för det är här vi verkar. När du väljer Nodras fiber investerar du därför i trygghet, enkelhet och hög service. Med vårt fibernät kan din fastighet möta framtidens alla tänkbara behov.

Öppen fiber – öka valfriheten och värdet på din fastighet

Förutom en snabb och säker uppkoppling vet vi att många företagare, fastighetsägare och hyresgäster värdesätter valfrihet. När du väljer Nodras fiber, får du därför alltid en öppen lösning där dina kunder fritt och enkelt kan välja bland tjänsteleverantörerna för internet- och telefonitjänster. Förutom nöjdare kunder, innebär öppen fiber även ett ökat värde på din fastighet.

Nodra Fiber Plus ingår

Med vår tjänst Nodra Fiber Plus finns möjlighet till fastighetsstyrning och att koppla ihop dina fastigheter.

Driftsäkerheten främst

Vi vill att dina kunder ska ha ett fibernät som fungerar både idag och i framtiden, utan strul och med minimalt med underhåll för dig. Därför bygger vi på det mest moderna och driftsäkra sättet för att ge möjlighet till mer kapacitet, högre hastigheter och ett fibernät som är väl förberett för morgondagens tjänster.

Offert efter dina önskemål

Funderar du på att låta dagens och framtidens teknik flytta in i dina fastigheter eller företag? Välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda dig, så skräddarsyr vi din anslutning.

Johnny Eriksson

Bredband i lägenheten

Här kan du ladda ner ett informationsblad om hur dina hyresgäster väljer tjänsteleverantör:

Grattis, du bor i ett hus med fiber! Pdf, 975 kB.

Här kan du läsa om de allmänna villkor som finns för fiberanslutning i flerbostadshus:

Allmänna villkor fiberanslutning Flerbostadshus Pdf, 196.4 kB.

Senast uppdaterad: