Vattenkiosk

I våra vattenkiosker kan du fylla din tankbil med tekniskt vatten. Efter anslutning får du en nyckel som funkar till alla våra vattenkiosker. Bara slang och klokoppling behövs. Snabbt, smidigt och enkelt!

Våra vattenkiosker hjälper till att förhindra att smitta och orent vatten kommer in i vårt ledningsnät. Med vattenkiosker kan våra kunder dessutom hämta vatten på ett snabbt och smidigt sätt.

Med tillgång till våra vattenkiosker får du som kund full kontroll över hur mycket vatten som används och bidrar samtidigt till ett säkert vattenledningsnät.

Full kontroll

Få full kontroll på hur mycket vatten ni hämtat. När ni väljer att skaffa vår tjänst Vattenkiosk för att kunna hämta tekniskt vatten, får ni en personlig inloggning till webbplatsen vattenkiosk.se. Där ni kan följa er förbrukning och se hur mycket vatten ni hämtat vid en specifik tidpunkt.

Bidra till ett säkert vattenledningsnät

Genom att använda våra vattenkiosker bidrar du till att förhindra att vi får in smitta i det ledningsnät som försörjer många av invånarna i Norrköpings kommun med dricksvatten. Vattenkiosken har backventiler och återströmningsskydd som förhindrar att smitta och smuts kan komma in i ledningsnätet.

Våra vattenkiosker

Nodra har tre vattenkiosker:

  • Berga vattenkiosk, Lindövägen 90
  • Herstaberg vattenkiosk, Ströbogatan 15
  • Östra Husby vattenkiosk, Bossgårdsvägen 37.

Vattenkioskerna är öppna dygnet runt, alla årets dagar. Samma nyckel används till båda vattenkioskerna.

Vattnet du tankar är så kallat tekniskt vatten. Det är dricksvatten som kommer in i vattenkioskerna men eftersom vi inte kan garantera att den som hämtat vatten tidigare har använt ren utrustning så kallar vi det för tekniskt vatten.

Grått litet hus med två metalldörrar. Ovanför vänster dörr sitter en röd skyld som det står Brandpost. Ovanför den högra dörren sitter en blå skylt där det står Tekniskt vatten.

Berga vattenkiosk

Grått litet hus med två metalldörrar. Ovanför vänster dörr sitter en röd skyld som det står Brandpost. Ovanför den högra dörren sitter en blå skylt där det står Tekniskt vatten. Solen ligger på och lyser upp huset.

Herstaberg vattenkiosk

Blått litet hus med en dörr samt en svart digital skärm på framsidan. Asfalt framför huset och gräs bakom.

Östra Husby vattenkiosk

Kostnad och fakturering

Kostnad per kubikmeter är 27 kronor exklusive moms. Fakturering sker månadsvis. Om du har flera nycklar kan du se kostnad per nyckel på fakturan.

Nyckeln är en värdehandling, vid skadad eller borttappad nyckel debiteras en avgift på 500 kronor plus moms.

Priserna finns i Nodras prisblad på sidan:

Avgifter och priser Länk till annan webbplats.

Så här använder du tjänsten

För att använda tjänsten behöver du vara ansluten som kund för vattenkiosker samt ha fått en eller flera nycklar till vattenkiosken. Nycklarna får du per post efter att du är ansluten till tjänsten.

Du ansöker genom att fylla i ett formulär på sidan Självservice, länk hittar du längst ner på sidan. I formuläret anger du hur många nycklar du vill ha och om de ska märkas med något på fakturan.

Ta med egen slang och klokoppling vid tankning. Klokopplingen ska vara av typen 32×63, övergångskoppling SMS 1181.

Du kan se hur mycket vatten du har tankat genom att logga in på webbtjänsten vattenkiosk.se. Inloggningsuppgifterna får du i samband med start av tjänsten hos Nodra.

vattenkiosk.se (extern sida) Länk till annan webbplats.

Om du behöver fler nycklar, kontakta vår kundservice.

Kontakta oss

Ansök om tjänsten vattenkiosk

Det tar cirka 1-2 veckor från att vi har fått in din ansökan tills du du får dina nycklar.

Genom att skicka in din ansökan godkänner du att det är tekniskt vatten, och inte dricksvatten, som du tankar i vattenkioskerna.

Ansök om tjänsten vattenkiosk

Felanmälan

Felanmälan av vattenkiosken gör du till vår kundservcie på vardagar under våra telefontider. Se kontaktuppgifter och telefontider på:

Kontaka oss

Senast uppdaterad: